EMMEN - In de nacht van 6 op 7 januari werd er bij de politie melding gedaan van een mogelijke drugsdeal. Op het moment dat de politie ter plaatse komt op de plek van de melding slaan twee personen op de vlucht. Tijdens deze vlucht laten beide personen diverse goederen achter zich. Na een korte achtervolging te voet wordt één persoon aangehouden. Hierna volgt een korte zoektocht in de omgeving en wordt ook de tweede persoon aangehouden.

Het voorval blijkt na onderzoek anders in elkaar te zitten dan de melding deed vermoeden. De goederen die bij de personen en in de directe omgeving hiervan werden aangetroffen bleken afkomstig te zijn van een bedrijf. Hier bleek dezelfde nacht te zijn ingebroken.

Beide personen zijn ingesloten voor verhoor en het onderzoek is in volle gang. Mocht u nog tips of waardevolle informatie hebben die kan helpen bij dit onderzoek, dan ontvangt de politie die informatie graag van u. U kunt een contactformulier invullen op www.politie.nl, telefonisch contact opnemen via 0900-8844 of uw informatie delen via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). Referentie 2022006174