EMMEN - Hoewel met de nodige moeite is FC Emmen weer een stapje dichterbij rechtstreekse promotie gekomen. In de thuiswedstrijd tegen TOP Oss zegevierde de ploeg van Dick Lukkien met 3-1.

In een matige eerste helft kwam de thuisploeg op slag van rust op voorsprong toen de bal wat gelukkig voor de voeten viel van Jari Vlak, die vlak daarvoor nog een poging van Mathieu van de lijn had gehaald.

Vijf minuten na de rust kwamen de gasten op gelijke hoogte toen Jearl Margaritha profiteerde van een foutje van Veendorp en vogelvrij kon inschieten. Gesteund door pakweg 3000 supporters kwam de thuisploeg halverwege de tweede helft op een hernieuwde voorsprong door Reda Kharchouch na goed voorbereidend werk van Jeff Hardeveld. Zes minuten voor tijd gooide Oussama El Azzouzi het duel in het slot: 3-1.