ZWARTEMEER - De politie is op zoek naar getuigen van een ernstige mishandeling, die op 1 januari rond 01.15 uur plaatsvond aan de Klemstrook in Zwartemeer. Bij dit incident raakte een minderjarige jongen uit Zwartemeer gewond. Het slachtoffer zou meerdere keren zijn geschopt.


Uit het eerste onderzoek hebben we het vermoeden dat er meerdere personen aanwezig zijn geweest in de omgeving van het incident. Zij zouden zich uit de voeten hebben gemaakt. De politie gaat graag met deze personen in gesprek. Daarnaast roept de politie de mogelijke dader op zich bij ons te melden.

Want het onderzoek gaat verder. Zo bekijken we camerabeelden. Bij ons hebben zich ook al meerdere getuigen gemeld. Het kan zijn dat er andere omwonenden zijn die rond 01.15 iets hebben gezien in de omgeving van de Klemstrook. Of dat iemand beelden heeft van bijvoorbeeld een mobieltje of een deurbelcamera.

Mocht je tips of camerabeelden hebben, dan vragen we je die te delen door contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).