KLAZIENAVEEN - De politie heeft zaterdagavond een verdachte aangehouden na een schietincident in Klazienaveen. Het incident vond diezelfde avond plaats aan de Pastoor Jongeriusstraat, nabij een supermarkt. Er raakte niemand gewond.

De politie kreeg zaterdagavond 16 maart rond 19.00 uur de melding binnen dat er zou zijn geschoten in Klazienaveen. Meerdere eenheden gingen ter plaatse en er werd direct een onderzoek gestart.

Onderzoek
Om zorgvuldig onderzoek te doen op de locatie werd er een plaats delict ingericht en sporenonderzoek gedaan. Ook is er gesproken met getuigen. Op basis van een eerste onderzoek lijkt er daadwerkelijk te zijn geschoten, maar het is nog onduidelijk met wat voor wapen dat is gebeurd. Er raakte niemand gewond.

Aanhouding
Kort na het incident kon een verdachte worden aangehouden. Het gaat om een minderjarige jongen uit Emmen. De jongen zit vast en zal worden verhoord. Uit het onderzoek moet blijken wat er exact gebeurd is en wat de toedracht is geweest. Het lijkt zeer waarschijnlijk te gaan om een al langer lopend conflict tussen personen die elkaar kennen.

Informatie
Er waren veel mensen op de locatie ten tijde van het incident en daarna. De politie heeft al met een aantal getuigen gesproken. Mocht u getuige zijn geweest van het incident en nog niet op de locatie met agenten hebben gesproken, neem dan contact op met 0900 – 88 44. Wilt u liever anoniem iets delen? Bel dan met 0800 - 7000.