Nieuw-Dordrecht – Donderdagavond 11 maart is even voor acht uur een gewapende overval gepleegd op de supermarkt aan de Klazienaveensestraat. Een nog onbekende man kwam de winkel binnen om die tijd. Hij had een vuurwapen in zijn hand en bedreigde de caissière daarmee. Daarna ging hij er met een nog onbekende buit vandoor.

Dader
De dader heeft een witte huidskleur en is ongeveer 1.90 m lang. Hij droeg een spijkerbroek en witte schoenen. Zijn hoofd was bedekt en hij droeg een mondkapje. Meteen na de melding is een onderzoek gestart. Tijdens de overval waren er twee klanten en drie personeelsleden in de winkel. Van hen is een eerste verklaring opgenomen en hen is slachtofferhulp aangeboden. 

Getuigen
Op basis van het genoemde signalement is er een Burgernetactie gestart. Die heeft niet tot een aanhouding geleid. Wij vragen mensen die donderdagavond iets hebben gezien in Nieuw-Dordrecht dat ons verder kan helpen, om deze informatie door te geven. Dat kan via het tipformulier of via de opsporingstiplijn 0800-6070. Wil je informatie liever anoniem doorgeven, bel dan met M. op 0800-7000.

 

  • Wie herkent de persoon op het filmpje? Deze persoon is tussen de 1.85 en 2.00 meter, draagt witte sportschoenen, een blauwe spijkerbroek en een donkere regenjas. Hij heeft een opvallende loop en heeft iets o-benen.
  • Wie kan iets zeggen over de kleding welke de overvaller draagt?
  • Wie herkent de auto, vermoedelijk een Saab 9.3, met trekhaak en lichte bekleding?
  • Wie herkent de combinatie van auto en persoon?
  • Wie heeft een soortgelijke auto zien rijden in of in de omgeving van Nieuw Dordrecht op donderdag 11 maart 2021 tussen 19.30 en 20.15 uur?
  • Wie kan iets zeggen over de rijrichting van deze auto?