COEVORDEN - Een eetgelegenheid aan het Stationsplein in Coevorden is woensdagavond overvallen onder dreiging van een vuurwapen of daarop gelijkend voorwerp. Bij het incident raakte niemand gewond. De verdachte is gevlucht en de politie heeft nog geen aanhoudingen kunnen verrichten.


De politie kreeg woensdagavond 14 februari rond 21.45 uur een melding van een overval in Coevorden. Een persoon heeft daar onder dreiging van een vuurwapen of een op een vuurwapen gelijkend voorwerp een eetgelegenheid aan het Stationsplein overvallen. Mogelijk heeft hij daarbij een geldbedrag buitgemaakt. De politie is direct een onderzoek gestart.

Signalement verdachte

De verdachte is na de overval gevlucht in de richting van de wijk Ballast. Hij droeg tijdens de overval vermoedelijk een zwarte jas en was verder ook donker gekleed. Ook zou hij een zwarte muts of bivakmuts en donkere schoenen dragen.

Heeft u iets gezien of heeft u camerabeelden

De politie is op zoek naar getuigen of mensen die ons meer kunnen vertellen over deze overval. Heeft u op woensdagavond 14 februari tussen 21.30-22.00 uur iets gezien rondom het Stationsplein? Of heeft u iemand de dagen voor de overval of kort daarna horen praten over de overval? Heeft u in de omgeving van het Stationsplein of de wijk Ballast iemand gezien die voldoet aan het signalement? Of heeft u camerabeelden van bijvoorbeeld een deurbel of dashcam in deze omgeving waarop iets verdachts te zien is? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Of gebruik onderstaand tipformulier.