WEITEVEEN - De politie heeft een 50-jarige man uit Klazienaveen aangehouden in verband met een schietincident in Weiteveen. Dinsdagochtend 16 januari kreeg de politie een melding van een geweldsincident aan de Bargerweg. Ter plaatse bleek er te zijn geschoten. Er zijn twee personen overleden. De politie is een groot onderzoek gestart.


De politie kreeg rond 08.45 uur een melding van een geweldsincident aan de Bargerweg in Weiteveen. Meerdere eenheden van de politie gingen ter plaatse en daar werd duidelijk dat er geschoten is. Twee personen zijn overleden. Een persoon is aangetroffen in een auto, de ander nabij een woning.

Aanhouding

Kort na het incident heeft de politie een verdachte aangehouden. Het gaat om een 50-jarige man uit Klazienaveen. Wij doen onderzoek naar zijn rol en betrokkenheid bij het incident.

Onderzoek

De politie is een groot onderzoek gestart en onderzoekt wat er precies is gebeurd en wat daaraan vooraf is gegaan. We kijken in dat onderzoek ook naar de relatie tussen de slachtoffers en de verdachte. Ook doen we sporenonderzoek en spreken we met getuigen.

Heeft u informatie?

Heeft u informatie over dit incident? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 of via de opsporingstiplijn op 0800-6070. U kunt ook anoniem contact opnemen via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.