In de camper en caravanwereld is Ekowax voor velen al lang geen onbekende naam meer. De producten reinigings- en beschermingsproducten van Ekowax werken snel, gemakkelijk en veilig zijn bovendien nog eens erg duurzaam. De producten helpen o.a. tegen waterverspilling en watervervuiling doordat er geen gebruik wordt gemaakt van schadelijke chemicaliën. Dit zijn o.a. redenen waardoor Ekowax Cleaning Products is genomineerd voor de "Duurzame Kampeer Award 2023".


Deze verkiezing is onderdeel van het " Duurzaamheidscongres Kambeerbranche" welke wordt gehouden tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht van 4 t/m 8 oktober.

Hiervoor is een publieksronde waarin het publiek zijn/haar stem kan uitbrengen. Hiervoor vraagt Ekowax jullie stem, je maakt dan tevens kans op gratis toegangskaarten!

Van 4 tot 18 september kun je 3x je stem uitbrengen: op het meest duurzame kampeermiddel, de meest duurzame kampeerplek en het meest duurzame innovatieconcept.

Stem nu op jouw favoriet en pak die kans op gratis toegangskaarten voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Geef je stem voor 18 september!

Camperbeurs Hardenberg 22 t/m 24 september

De komende tijd start bij Ekowax weer het beursseizoen, met de aftrap op vrijdag 22 september op Camperbeurs Hardenberg.

Drie volle beurs dagen met voornamelijk campers en camper gerelateerde producten.

Het is voor Ekowax inmiddels de 4e keer dat zij deelnemen aan deze beurs en hebben een fantastische plek in Hal 1 met standnummer 130.

Ze ontvangen je graag op de Ekowax stand, welke zal worden aangekleed met een mooi opvallend voertuig, welke beschikbaar wordt gesteld door "Broekhuis Automotive",


Kampeer & Caravan Jaarbeurs Utrecht 4 t/m 8 oktober

10 dagen na de Camperbeurs in Hardenberg op 4 t/m 8 oktober geeft Ekowax act de présence op de Kampeerbeurs in Utrecht en hebben ze een gezamenlijk stand met Ekowax dealer Benica Campers uit Enschede.


Standnummer is 11.C015