EMMEN - Wilt u meedenken over de toekomst van het Rensenpark? Bijvoorbeeld over groen, evenementen, horeca, activiteiten of kinderspeelplaatsen. Dat kan door uw voorkeuren over het park aan ons te laten weten. Van 16 februari tot en met 23 februari staan er digitale borden en ideeënboxen in het Rensenpark waar u uw mening kunt achterlaten.

Inloopmiddag

Donderdag 16 februari is er een inloopmiddag met verschillende activiteiten in het park. Ga bijvoorbeeld op een inspirerende excursie door het park van maximaal een halfuur. Er is een excursie om 13.00 uur en om 15.00 uur. De excursie start bij het CBK. Of ga in gesprek met o.a. de parkregisseur bij de koffietafel in het CBK van 12.00 uur en 14.00 uur.

Lukt het niet om in gesprek te gaan op donderdag 16 februari? Dan kunt u aanschuiven bij een gesprek op woensdag 15 februari van 11.00 tot 13.00 uur of vrijdag 17 februari van 13.00 tot 15.00 uur.

Maak kennis met organisaties

Verschillende organisaties organiseren activiteiten op donderdag 16 februari.

Organisatie

Activiteit

1. De Drommedaar
2. China Lights
3. Centrum voor Beeldende Kunst (CBK)
+ Zookeeper
Expositie
4. Museum of Contemporary Tibetan ArtAlleen vandaag gratis entree (normaal €7,50). Iedere 10e bezoeker ontvangt gratis een handgemaakt Tibetaans armbandje, zolang de voorraad strekt.
5. Stichting Cho 50+Live optreden Jeany Veras
6. RensentheaterGesloten i.v.m. China Lights
7. Akka’s StadsboerderijExtra informatie voor bezoekers
8. Aerial 51
9. Toolbox
10. 4Green Support/InnofutureNeem een kijkje achter de schermen en ontdek de verrassende projecten
11. Theehuis TwessersEngels theehuis met terras en ijskiosk, tevens
leerwerkplaats jongeren. Kopje thee of koffie met muffin voor 5,00 euro.
12. De NachtwachtHier is een kopie van de Nachtwacht geschilderd en zelfportretten van Van Gogh. Er is een rondleiding langs de projecten in de stal. De schilders komen om 13.00 uur en gaan aan het werk.
13. Emmen EscapesAltijd al eens achter de schermen willen kijken van een escape room? Zonder puzzels te verklappen laten we zien hoe een escape room werkt.
14. Loods13Theaterschool die uitdaagt met een productiehuis dat mensen verbindt.
15. Filmhuis Emmen (zit bij Loods13 in)Hier kan iedereen genieten van filmkunst. We laten een film zien met uitleg.
16. RensenhutDe geschiedenis van het Rensenpark en omgeving.
17. De LindenhofKom samen met kunstenaar Brigitta van Hilst het schilderij. De Aardappeleters van Vincent van Gogh een deeltje in-schilderen.
18. Rensenlab (zit bij Toolbox in het pand)Er zijn vrijwilligers aanwezig voor informatie over het Rensenlab, Rensenpark Deelt en Groeigrond.
19. De HooimijtGeopend voor de ouderen en publiek.
20. ZO!34 StreekomroepRondleidingen.
21. Filosofiecafé (zit bij Loods13 in)Er wordt een film vertoond met uitleg.