EMMEN - Het in financiele nood verkerende MVV toonde tegen FC Emmen, waar het sportief rommelt, de nodige veerkracht. Na een achterstand namen de Limburgers de punten mee de bus in: 1-3.

De thuisploeg kwam op voorsprong door een briljante ingeving van Vicente Besuijen, die vanuit de middencirkel raak schoot. In de tweede helft maakte MVV er via Mart Remans en Dailon Livramento 1-2 van. In de blessuretijd kwam de 1-3 op naam van Nicky Souren.

Zo verliest FC Emmen ook de eerste wedstrijd na het ontslag van Fred Grim, staat het nu op de twaalfde plek en dreigt het de play-offs te missen. MVV lijkt daar wel aanspraak op te maken, want na de vierde zege op rij staat de ploeg van trainer Verberne nu achtste.