EMMEN - Automobilisten kunnen dinsdag 25 mei niet rechtstreeks vanaf de Rondweg Emmen (N391) de N34 in noordelijke richting (Groningen) oprijden. Op deze dag krijgt de nieuwe oprit de laatste laag asfalt en belijning. Vanaf ongeveer zes uur ’s avonds kan het verkeer gebruik maken van deze nieuwe verbinding tussen de Rondweg en de N34.


Omleiding
Verkeer vanaf de Rondweg Emmen naar de N34 richting het noorden, kan omrijden via de N34 richting Holsloot en draaien via de af- en oprit Erm-Sleen. De omleiding duurt van 6.00 uur ’s ochtends tot circa 18.00 uur ’s avonds. Daarna kan het verkeer gebruik maken van de nieuwe oprit.

Vragen? Kom naar het inloopspreekuur op 19 mei a.s.
Begin juni zet aannemer Van Spijker Infrabouw het verkeer om naar de nieuwe rijbaan aan de oostkant. Zo heeft de aannemer de ruimte om het deel van de fly-over te bouwen dat over de rijbaan aan de westkant heen gaat. Heeft u vragen over de bouw of de nieuwe verkeerssituatie? U bent welkom tijdens het (online) inloopspreekuur op woensdagavond 19 mei van 19.00 tot 20.00 uur. Aanmelden kan via N34@drenthe.nl of via telefoonnummer (0592) 36 55 55.