EMMEN - Voor de inwoners van Emmen en omstreken wordt de aanschaf van een refurbished computer een eitje: in hun woonplaats is een nieuwe vestiging van computerzaak geopend! Ondernemersduo Herold Velema en Danny Keizer openden op 13 juni de deuren van de vijfde computerzaak-winkel in Nederland. Na Hoogeveen, Groningen, Zwolle en Hengelo, zijn de refurbished computers van computerzaak nu ook in Emmen verkrijgbaar. Aan de Houtweg 298 – in het winkelcentrum Emmerhout - hangt het herkenbare oranje logo op de gevel.

Het concept van hergebruik en refurbishing wint terecht aan populariteit; steeds meer mensen kiezen voor dit duurzame en betaalbare alternatief. Computerzaak koopt in, verwijdert veilig alle data, schoont de computers helemaal op en voert eventueel reparaties uit. Daarna krijgen de computers een Windowsinstallatie en worden ze voorzien van de nieuwste updates. ‘De apparaten staan dan, uiteraard tegen een gereduceerd tarief, klaar voor een nieuwe eigenaar!’, aldus Herold. ‘En vanaf nu dus ook in de winkel in Emmen.’

DUURZAME GEDACHTE

De locatie in het Drentse Emmen past beide ondernemers als een handschoen. ‘In deze stad is onze doelgroep goed vertegenwoordigd. Studenten, ouderen, bedrijven; duurzaamheid speelt voor al deze partijen een steeds belangrijkere rol bij het maken van een keuze voor een computer of laptop. Is het niet vanuit een duurzame gedachte dan wel omdat je gewoon niet te veel wilt betalen’, licht Danny toe.

WEBSHOP

In Emmen kunnen de klanten, zoals in alle vestigingen van computerzaak, niet alleen terecht voor de aanschaf van een refurbished computer of laptop maar ook voor reparatie en onderhoud. ‘En natuurlijk is onze webshop daarnaast 24/7 geopend. Levering vindt meestal de volgende dag plaats’.

Bezoek computerzaak.nl online: https://www.computerzaak.nl

Computerzaak is in Hoogeveen gevestigd aan de Industrieweg 80 (winkel en servicecenter), in Zwolle aan de Vechtstraat 96, in Groningen aan de Nieuwe Ebbingestraat 69, in Hengelo aan de Oldenzaalsestraat 27 en in Emmen aan de Houtweg 298