EMMEN - Het Hondsrug College in Emmen viert met trots haar 30-jarig bestaan. Ter ere van deze speciale gelegenheid introduceert de school een frisse huisstijl en een geheel nieuwe website op www.hondsrugcollege.nl.


Bij de bekendmaking zijn alle leerlingen en docenten aanwezig. De dag begint met een presentatie over de achtergrond van de nieuwe huisstijl en het logo. Een twist aan het jubileum is de onthulling van het nieuwe logo op TikTok. Via een QR-code in de presentatie gaan de leerlingen rechtstreeks naar de speciale Hondsrug College TikTok-pagina, waar het logo wordt onthuld in een filmpje. Als extra traktatie krijgen alle leerlingen een paar sokken om het feestelijke gevoel te versterken.

Jou. zien. groeien.

De huisstijl is vernieuwd en zo is er ook een nieuwe slogan gekozen: 'jou. zien. groeien.'. Bij het Hondsrug College draait alles om de leerling, dat iedereen ertoe doet en er mag zijn. De school wil elke jongere echt 'zien' en er is oog voor elkaar. Voorop staat de persoonlijke groei en ontwikkeling, niet de druk om constant te moeten presteren. En dat groeien als persoon alleen kan in relatie met de ander.

Bestuurder Albert Kamphuis: "Het nieuwe logo is prachtig. Ik ben er heel erg blij mee. En misschien nog wel meer met het motto dat erg goed is gekozen. Op onze school is er oprechte interesse in de ander en erkennen we dat onderwijs meer is dan alleen kennisoverdracht. Dat laten we iedere dag zien."

Het Hondsrug College is verheugd om dit 30-jarig jubileum te vieren en haar inzet voor kwaliteitsonderwijs voort te zetten. Het college bedankt de leerlingen, ouders en medewerkers voor hun voortdurende steun en betrokkenheid. Samen gaan zij een veelbelovende toekomst tegemoet.