EMMEN - Hamburgerfans opgelet, burgerrestaurant Burger Business is nieuw geopend in Emmen. Zoals ze zelf zeggen, is het bereiden van burgers voor hen 'serious business', wat resulteert in een breed assortiment aan burgers én de mogelijkheid om je hamburger zelf samen te stellen. Benieuwd hoe dat smaakt? Burger Business bezorgt in een groot deel van Emmen.

Wie de menukaart van Burger Business Emmen bekijkt, ziet een verscheidenheid aan burgers: met beef, krokante kip en diverse vegetarische varianten. Maar volgens ondernemer Michael Schimmel zijn vooral de zogenoemde Build Your Own burgers populair. "Bij ons kun je jouw hamburger helemaal zelf samenstellen; van de burger zelf tot de toppings en sauzen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil."

Naast de burgers, bevat het assortiment van Burger Business nog meer gerechten om je bestelling compleet te maken. Michael: "We bieden ook verse friet, diverse snacks, drankjes en desserts aan. Zo zit er voor iedereen wel wat bij."

Burger Business richt zich volledig op online bestellen via hun website. "Je kunt ervoor kiezen om je bestelling zelf af te halen op het Valkenveld in Emmen of hem door ons te laten bezorgen", laat Michael weten. "We bezorgen alle dagen van de week van 16:30 tot 20.00 uur in een groot deel van Emmen."

Om de opening te vieren, heeft Burger Business diverse openingsacties voor alle buurtbewoners. Michael: "Houd je brievenbus hiervoor in de gaten. Hopelijk tot snel!"