EMMEN - Cofian Privacy & Management Consulting B.V. en volleybalvereniging Emmen ’95 kondigen met trots aan dat het bedrijf uit Emmen officieel hoofdsponsor is van het Dames 1 team dat uitkomt in de eerste divisie. Dit werd tijdens Cofian’s Lunch & Listen event van 12 juni bekend gemaakt.


GROEN moet je doen. Emmen’95 is een volleybalvereniging waarvan de leden, het kader en andere direct betrokkenen Gezamenlijk en met Respect voor elkaar zich sportief en op andere terreinen kunnen Ontwikkelen en waarbij Enthousiasme en Nuchterheid voorop staan. Dit sluit naast ethiek en betrouwbaarheid aan bij de waarden en visie van Cofian als consultancybedrijf.

Cofian is een nuchtere, no-nonsense, kennisorganisatie gespecialiseerd in het adviseren en ondersteunen van bedrijven bij juridische en organisatorische vraagstukken. Dit loopt van het nakijken van contracten tot opzetten van kwaliteitssystemen en van bedrijfsadvies aan starters tot trainingen en workshops op het gebied van informatiebeveiliging en wet- en regelgeving.

Het Dames 1 Team van Emmen '95 heeft een rijke geschiedenis van succes en toewijding aan sportieve excellentie. Cofian geeft voor langere tijd steun, middelen en andere mogelijkheden aan het Dames 1 team om nog verder te ontwikkelen en te schitteren in deze prachtige sport!

Sport verbindt mensen en inspireert tot groei. Cofian verheugt zich op de samenwerking met dit geweldige team. Voor Cofian stopt het daar niet. Naast het Dames 1 team zal Cofian ook haar uitgebreide kennis en ervaring delen en beschikbaar stellen voor de gehele vereniging. Met deze sponsoring versterkt Cofian zijn betrokkenheid bij de lokale gemeenschap en benadrukt het zijn inzet voor het ondersteunen van talent en sportieve prestaties op lokaal niveau.

"We zijn super blij om het Dames 1 Team van Emmen '95 te sponsoren", zegt Richard Pruim, eigenaar van Cofian. "We geloven sterk in de kracht van sport om gemeenschappen te verbinden en individuen te inspireren. Deze samenwerking biedt een uitstekende gelegenheid om onze waarden van teamwork, vastberadenheid en groei te delen met de getalenteerde spelers van het team, die andersom ons iets kunnen leren over inzet, toewijding en discipline."

Het bestuur van Emmen '95 is eveneens enthousiast over de nieuwe samenwerking. "We zijn heel blij om Cofian als hoofdsponsor te mogen verbinden aan ons Dames 1 team en kijken ernaar uit om samen te werken aan het verwezenlijken van onze gezamenlijke doelen," zegt Sander Vroling, voorzitter van Emmen '95. "Deze sponsoring zal niet alleen een impuls geven aan ons Dames 1 team maar ook onze vereniging helpen om onze ambities waar te maken."