EMMEN - FC Emmen heeft in eigen huis ook van Vitesse niet verloren. De nummer 16 van de Eredivisie, die pas één thuisnederlaag leed (tegen AZ),kwam van een 0-2 achterstand laat terug tot 2-2.

Vitesse sloeg twee keer fraai toe via de rechterflank. Eerst zette Kozlowski met een prachtige pass Manhoef alleen voor doelman Van der Hart (0-1) en vijf minuten later stuurde Meulensteen back Arcus diep, die doordenderde en scoorde. De uitploeg was zelf debet aan de 1-2: eerst leverde Flamingo zomaar de bal in en daarna liet Scherpen een schot los, waarna Assehnoun raak tikte.

FC Emmen drong Vitesse na rust terug en kwam verdiend op 2-2: Romeny gaf na een goede actie de bal voor en zag die via Oroz in het net ploffen.