EMMEN - Degradant FC Emmen heeft voor de tweede week op rij gelijk gespeeld. In de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo moest de ploeg van Fred Grim genoegen nemen met een 2-2 eindstand.

FC Emmen ging aan De Oude Meerdijk furieus van start en kreeg een grote kans via Piotr Parzyszek. Op de schuiver met links van de Poolse spits had Jan de Boer echter een mooie redding in huis. Toch moest De Boer niet veel later capituleren op een inzet van Patrick Brouwer. De goal gaf Emmen echter geen rust in het spel. Voor rust draaiden de bezoekers uit Venlo het duel volledig om.

Soulyman Allouch scoorde zomaar met een verdwaalde voorzet. De tweede van VVV was er eentje van grote schoonheid en opnieuw was Allouch de man die zijn naam op het scorebord zette. Voor zijn tweede van de avond kwam de buitenspeler naar binnen en krulde de bal achter de kansloze Jan Hoekstra in de verre hoek raak: 1-2.

Op driekwart van de wedstrijd wist Parzyszek uiteindelijk toch het net te vinden. De spits kwam voor zijn directe tegenstander en schoot diagonaal de 2-2 achter De Boer. Na de gelijkmaker bleef de thuisploeg aandringen en Parzyszek was een aantal maal dichtbij. Jari Vlak raakte ook nog de paal voor de ploeg van trainer Fred Grim, maar gescoord werd er niet meer in Drenthe.