EMMEN - FC Emmen heeft de eerste zege van het seizoen binnen. Na een sterke tweede helft won het in eigen huis van FC Utrecht: 3-2.

Voor de rust vielen alle doelpunten uit hoekschoppen. FC Utrecht kwam twee keer op voorsprong door kopballen van Douvikas en Dost, beide keren was Bozdogan de aangever. Romeny met een schot van net binnen de zestien meter was tussendoor trefzeker uit een corner van Diemers.

FC Emmen dicteerde het duel in de tweede helft en kwam via Bernadou terecht op gelijke hoogte. Pas toen de thuisploeg met een van richting veranderd schot van Vlak op voorsprong kwam, zette Utrecht weer een tandje bij. Buiten een kans van Dost had Emmen echter weinig meer te vrezen en trok de eerste driepunter over de streep.