EINDHOVEN - PSV heeft zaterdagavond ternauwernood zijn tweede overwinning van het seizoen weten te pakken. Een blunder van keeper Yvon Mvogo leek de thuisploeg twee punten te kosten tegen FC Emmen, maar invaller Maxi Romero wist in blessuretijd toch nog voor de winnende treffer te zorgen.

Noni Madueke brak halverwege de wedstrijd open met zijn eerste treffer in de Eredivisie en die stand bleef heel lang staan. Tot doelman Mvogo een terugspeelbal van Phillip Max onder zijn voet liet glippen en het duel op een puntendeling leek af te gaan.

In het slotoffensief pakte PSV ver in blessuretijd alsnog de zege toen de Argentijnse invaller Maxi Romero goed anticipeerde op een gave voorzet van Max en de 2-1 tegen de touwen kopte.