EMMEN - Dankzij een doelpunt ver in blessuretijd van Jari Vlak heeft FC Emmen met 2-1 gewonnen van Jong AZ. Vlak had eerder in de wedstrijd ook al de stand gelijk getrokken nadat Jayden Addai de gasten op voorsprong had gebracht.

Jong AZ van trainer Jan Sierksma ging voor de derde overwinning op rij en dankzij Jayden Addai was de kans daarop een stuk groter. De in vorm zijnde aanvaller opende na tien minuten de score met zijn negende treffer van het seizoen. De thuisploeg nam na de achterstand het initioatief over en kwam kort voor rust dankzij Jari Vlak op gelijke hoogte.

Verder dan dat leek Emmen niet meer te komen, maar in de extra tijd volgde de 2-1 alsnog voor de ploeg van Fred Grim. Vlak maakte zijn tweede goal van de avond en bezorgde FC Emmen zo een late zege.