EMMEN - Een verrassend gezicht aan De Oude Meerdijk in Emmen waar voormalig Oranje-international Edgar Davids ineens plaats nam op de bank naast Telstar-trainer Andries Jonker. Davids zal Jonker in ieder geval de rest van het seizoen assisteren bij de Witte Leeuwen.


Terwijl de meeste aandacht naar Davids uitging had het oefenduel tegen FC Emmen niet zoveel om het lijf. Michael de Leeuw scoorde al binnen enkele minuten voor de thuisploeg en in die 1-0 stand kwam in het vervolg geen verandering meer.

Telstar-trainer Andries Jonker liet op de website van SC Telstar blijken verguld te zijn met de komst avn de ex-speler van o.a. Ajax, Barcelona en Juventus. 'Edgar is al bij ons te gast geweest en zodoende hebben wij vaak over voetbal kunnen praten. Nu door de huidige omstandigheden de speeldagen veel wisselen en onze vaste assistenten Anthony Correia en Gertjan Tamerus er niet altijd kunnen zijn in verband met hun verplichtingen bij VV Katwijk en Koninklijke HFC was het noodzaak een oplossing te vinden. Edgar zal twee á drie dagen per week aanwezig zijn op de club en per speelronde bekijken we of hij plaatsneemt op de bank. Wij zijn daar uiteraard zeer verheugd mee’