NEDERLAND - Met het Dunweg Depositofonds zet u voordelig geld opzij voor uw uitvaart. Bij het overlijden komt het gehele depositobedrag direct vrij om de uitvaart te betalen. Regel het nu. Zo worden uw nabestaanden niet belast met de financiële zorg over uw laatste afscheid. Tot het einde van dit jaar ontvangt u van Dunweg een extra inleg van € 110.

De voordelen
De kosten van een uitvaart lopen snel op. Als u uw familie en/of vrienden niet met deze rekeningen wilt opzadelen, dan raden wij u aan om tijdig geld te reserveren voor uw uitvaart. De opbouw van uw vermogen is gegarandeerd; in 2022 ontvangt u 1% rente, zo levert uw spaargeld ook nog iets op! Wanneer u overlijdt, komt het volledige bedrag van het deposito direct vrij om de uitvaartkosten te betalen. Dit bedrag wordt aangevuld met de tot het overlijden opgebouwde rente. Zo bespaart u uw nabestaanden de financiële nasleep van een uitvaart.

110 jaar Dunweg vieren we met 110 euro voor u
Dunweg bestaat dit jaar 110 jaar en daarom ontvangt u een passend geschenk: €110 voor u, bij een storting in 2021 in het Depositofonds.

Voor iedereen
Het Dunweg Depositofonds is er voor iedereen en wij stellen geen gezondheidsvragen. Een deposito kan op elke leeftijd worden afgesloten, wat van belang is als u geen langlopende uitvaartverzekering kunt of wilt afsluiten.

Regel het nu!
Heeft u vragen over uw uitvaart? Wij denken graag met u mee en inventariseren uw wensen en vragen. Neem vandaag nog gratis en vrijblijvend contact op met Dunweg voor meer informatie (023 – 563 35 44 of info@dunweg.nl).