NEDERLAND - Dunweg heeft een prachtige, bijzondere rouwauto erbij: de klassieke Volkswagen bus. De bus komt uit Brazilië en dateert uit 1973.

Wereldberoemd
Vorig jaar is de Volkswagen bus door Dunweg naar Nederland gehaald en hier volledig gereviseerd en opgeknapt. Deze bus is het busje der busjes. Dit iconische Volkswagen busje is wereldberoemd en heel geliefd onder verzamelaars, nostalgische kampeerders en surfers.

Uitvaart op maat

Steeds vaker kiest men ervoor om een uitvaart geheel naar eigen wens te realiseren. Dat betreft niet alleen (natuur)begraven of cremeren, of welke hapjes worden geserveerd. Ook het kunnen kiezen van de juiste rouwauto hoort hierbij. Met ons rouwbusje kan op een bijzondere en persoonlijke manier afscheid worden genomen. Vanzelfsprekend beschikken we ook over regulier uitvaartvervoer in meerdere kleuren.

Door wie kan de bus worden ingezet?

De Volkswagen bus kan voor elke uitvaart in de Haarlemmermeer en Groot Amsterdam worden ingezet. U kunt direct contact met ons opnemen voor het reserveren van de bus.
De rouwauto is met Dunweg chauffeur te huur, zodat alles probleemloos verloopt. De bus is bijna 50 jaar oud en dit vraagt extra aandacht van de chauffeur. Lange afstanden rijden is niet wenselijk. Onder meer omdat de max. snelheid 80 km/uur bedraagt.

Meer informatie
Wenst u meer informatie, neem dan contact met ons op. Verder is het altijd mogelijk om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek met onze uitvaartconsulent Adri van den Bergh. Zij brengt samen met u uw uitvaartwensen en de daarbij behorende kosten in kaart.

- Dunweg.nl/volkswagenbusje-als-rouwauto
- 023 – 563 35 44